GDPR

Metamatic - GDPR

1. Rekisterinpitäjä

Metamatic Systems Oy y-tunnus: 2469467-6 Toimisto Fredrikinkatu 61, 00100 Helsinki

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viiden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin. Palautteet ja kyselyt pyydämme lähettämään info@metamatic.net.

3. Tietosuojavastaava

Heikki Kupiainen
heikki.kupiainen@metamatic.net

4. Rekisterin nimi

Metamatic Systems Oy:n oma asiakasrekisteri.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Metamatic Systems Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Metamatic Systems Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Metamatic Systems Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

6. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
• Nimi
• Sähköpostiosoite
• Matkapuhelinnumero
• Yritys ja asema
• Yrityksen osoitetiedot

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Metamatic Systems Oy:n asiakastietojärjestelmästä. Henkilötiedot ovat asiakastietojärjestelmässä johtuen kaupallisesta tai muusta yhteistyöstä Metamatic Systems Oy:n kanssa. Poikkeuksista ilmoitamme erikseen uutiskirjeessämme.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

9. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

10. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Metamatic Systems Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

11. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.